Nino
35 ml pepper mixu
50 ml paradajkovej šťavy
8 strekov worcesterskej omáčky
20 ml nálevu zo španielskych olív
5 ml limetkovej šťavy
5 ml sirupu demerara
50 ml pilsneru
Metóda prípravy: throwing
Pohár: coupe
Ozdoba: prach z nachos a údenej papriky
Pepper Mix:
4 strúčiky cesnaku
60 ml olivového oleja
30 ml vína Malbec
30 ml oloroso sherry
30 ml Tio Pepe Sherry
30 ml PX Sherry
30 ml worcestra
barová lyžica figového balsamica
100 g nakladaných čili papričiek
75 ml vínneho octu
20 ml nálevu z nakladaných čili papričiek
60 ml olivového oleja z cesnaku
20 ml sirupu demerara
250 ml paradajkovej šťavy
Príprava:
Na olivovom oleji si opečieme nadrobno nakrájaný cesnak dozlatista (neprepáliť).
Potom cesnak scedíme od oleja a olej necháme bokom na neskôr.
Do mixéra dáme všetky ingrediencie, pustíme na vyššie otáčky na 2 minúty.
Všetko spolu rozmixujeme, precedíme cez husté sitko a potom nafľaškujeme.