in

Aperitivo Time!

Bellini, Negroni, Garibaldi či len jednoduchý vermút s tonikom – všetky tieto klasiky, ktoré nám spríjemňujú letné podvečery na terasách, nám darovali Taliani. My sme neprekonateľnému talianskemu aperitívu, pochopiteľne, venovali aj aktuálny fotoeditoriál.

Bellini

60 ml pyré z bielych broskýň
doliať prosecco

Príprava: priamo v pohári
Pohár: highball
Ozdoba: bez ozdoby

Not More Than 20

30 ml Campari
15 ml Bénédictine
15 ml Old Tom Ginu
10 ml broskyňového likéru

Príprava: mixing glass
Pohár: coupette
Ozdoba: pomarančová kôra

Coffee Negroni

25 ml ginu
25 ml červeného vermútu
25 ml Campari
4 g pomletej kávy

Príprava: aeropress
Pohár: whisky glass
Ozdoba: pomarančová kôra Všetky suroviny spolu zmiešame a následne filtrujeme cez aeropress. Coffee Negroni dokončíme technikou stir.

garibaldi

Garibaldi

45 ml Campari
Doliať pomarančovú šťavu*

Príprava: priamo v pohári
Pohár: highball
Ozdoba: mesiačik pomaranča

*Čerstvú pomarančovú šťavu dáme do mixéra a pustíme ho na 6 sekúnd, vďaka čomu vznikne efekt nadýchanej pomarančovej šťavy.

vermut & tonic

Vermut & Tonic

40 ml suchého talianskeho vermútu
Doliať tonik

Príprava: priamo v pohári
Pohár: highball
Ozdoba: oliva

Fotografie: Daniel Banič

Lokácia: Antique American Bar

Avatar

Written by Stefano Cattaneo

MARTINA BONCI

BOND. IAN BOND